I Volta a La Campana

Després d’un temps on la cursa havia sigut una idea llunyana, enguany a l’any 2014, naix la I Volta a La Campana, cursa de muntanya que discorre integrament pel Parc Natural de la Serra Espadà, que s’ha celebrat el 23 de novembre, amb un èxit inimaginable per part de l’organització, un grup d’amants de la muntanya, que han fet possible una cursa que atravessa les zones més emblemàtiques d’un terme, el del nostre poble, que cada cap de setmana de l’any rep a multitud corredors, ciclistes i senderistes per gaudir de la muntanya.

El nostre poble, acostumat al treball colectiu, com molt bé demostra els actes organitzats pel Centre cultural de Suera, ha respost de manera espectacular en la col.laboració de la cursa i ha deixat encantants als més de 430 corredors i corredores que han vingut de tot arreu per a gaudir de la nostra cursa.

L’organització de la cursa, que ha treballat amb molt d’esforç, comença a treballar per a l’edició del 2015, i creu que es pot consolidar com una cursa de muntanya fonamental en el calendari del amants d’aquest esport que tant ens agrada.

Comencem aquest bloc, que junt amb la nostra pàgina de Facebook, vos mantindrà informats de les noticies més importants relacionades amb la cursa i les seues activitats complementaries.

Acabem de començar aquesta aventura, on tot el mon es benvingut, moltes gràcies a tots!

 

10547785_1532412340339082_4276449722658730837_o

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s